rubrik

Så nu var det tomt här igen.. haha jag känner mig som en smått usel bloggare.
Jag kan förvarna redan nu att det inte blir någon uppdatering nästa vecka för imorgon bitti åker jag med min foster-familj till  Italien. (Med Mannes familj helt enkelt.) Så som sagt, ingen uppdatering. Dvs om inte Emma får för sig att hacka min blogg för att skriva massa skit.. (näää)  :)


Aja, packa packa som gäller nu sedan hörs vi om en vecka igen! Om inte imorgon innan jag åker.

Cyaa
//


Fritidslägret dag 2

(Okej, det finns ingen dag ett men det är ändå dag 2 idag)

Najs dag, som sagt deppigt att vara inne. Vad finns det att säga?..

Jag är supertrött, efter mötet på Qpoolen gick jag och bytade mitt Sabo armband. Halv sex befann jag mig uppe hos Joakim för att träna, jag dog lite. Det var hela tre veckor sedan sist jag tränade och träningen är faktiskt sjukt jobbig! -Fast såklart rolig, annars hade jag ju inte gått dit frivilligt :P

Nog om det, eeeh. Nu är det tomt.
Äh, hörs!

...

Varfööör är det sol nu när vi jobbar inomhus till råga på allt. :(
Ibland hatar jag vädret, och jag tror att det hatar mig alltid...

Nu är jag iaf hemma på lunch, ca 1230 åker jag tillbaka till danssalen på HTS och har andra och sista gruppen barn för idag.  Sen får jag kanske lite sol? (hoppas hoppas)


//

Goood m.

Det är konstigt, när man går upp klockan fem till jobbet så tycker man det är tidigt, nu när ja bara behöver gå upp vid halv sju - sju, då är det så fruktansvärt tidigt.. Väldigt konstigt faktiskt, eftersom jag annars börjar jobba halv 7, varför är man alltid trött?..

om ca 35 minuter hämtar jag iallafall upp Emma, dags för en ny dag på fritidslägret, nya barn, nya "uttråkade" killar som ändå tar lapp om att vilja börja. Fast vad vet jag, de kanske tror att man måste ta en lapp? Eller nej, nu ska jag vara positiv! Dom vill börja dansa! :D


Hörs senare idag

//


Snart

Nu har snälla Emma ställt upp, hon ska försöka fixa en design till mig. Förhoppningsvis blir det roligare att blogga när här ser lite roligare ut!
Haha, helt sjukt, har bloggat i minder än en vecka och jag har redan torka på ideér till inlägg.. Jag hoppas den inte varar länge, känns ju deprimerand eom jag ska ta en "paus" till. Från vad liksom!? haha

Imorgon: Väla och Dans

JMF

Glömde skriva, JMF, om du läser!
-Vafan, ring!
<3

solen?

När ska den bestämma sig!?

Nu är jag hos Manne, dags att äta om en liten stund, mums det finns inget godare än midsommar-mat!
Efter maten bär det av ner til stattena, mat igen kanske?.. :)



//


....

haha det blev inte mycket mer uppdatering igår. Jag kom hem, åt och somnade..

Vi blev inte helt klara med danserna igår så vi får ses lördag söndag också, hur bakis vi än är! ;)

Idag blir det käk x2 och antagligen cykletur genom Hässleholm. (Snälla regna inte!!)

Nu: Jordgubbar sen duschen.

Byebye


Snabbis

Hej, snabb uppdatering.
Klar med jobbet för denna veckan, nästa vecka blir det fritidslägret med Emma. :)

Om ca 5 min kör vi ner till den kalla salen och ska försöka göra klart två danser, tydligen har vi mkt att ändra på dem :S
aja, vi se så grymma så det löser sig.

Hörs om ett tag






//

long time no see (igen)

Nej, nu får det vara slut på detta otroligt långa uppehåll.
Jag tog en "paus" ifrån bloggen (som jag knappt hann starta) eftersom jag hade så otroligt mycket att göra i skolan inför studenten. Jag kände helt enkelt att jag inte hann med att lägga ner någon tid på bloggen. Nu är iallafall studenten avklarad och jag har (nästan) all tid i världen.

Nästa problem, vad ska min blogg handla om?
Och det allra största problemet: Designen! :S Jag är ju så otrolig korkad på sånt här så ja måste ha proffshjälp! (iallafall första gången)

Nej, nu får det vara slut på paranteser och svammel, jag hoppas mitt nästa inlägg blir lite mer intressant och inte fullt lika onödigt..

<3

RSS 2.0